Dairy engineers tab
Dairy engineers

JOZ mestschuiven

Sinds 2007 verzorgt ESL-agri onderhoud en service aan JOZ mestschuiven in midden en zuid Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan onderdelen en ervaren monteurs zorgen wij ervoor dat uw installatie blijft schuiven.

 

Laat maar schuiven! Wij hebben het breedste aanbod. Of het nu gaat om melkvee, vleesvee, varkens, kippen, eenden of paarden, voor elke stal is een breed scala aan mestschuiven beschikbaar. Wij leveren schuiven voor rooster-vloeren en dichte vloeren, drijfmest, vaste mest, mest met zand en iedere denkbare combinatie. Of u nu een stal voor 30 koeien heeft of voor 3000 koeien; onze schuiven houden hem perfect schoon. Iedere veehouderij is uniek en vraagt een mestafvoersysteem, dat past binnen de bouwkundige mogelijkheden van de stal en de financieringscapaciteit van het bedrijf. En een systeem dat voldoet aan de mogelijke eisen van de overheid. 


Onderhoud, het behoud van uw mestschuif!

Door uw mestschuif door ESL-agri te laten onderhouden bespaart u tijd, onnodige slijtage en ergernis.

Wij zorgen ervoor dat uw mestschuif regelmatig wordt onderhouden. Ook bij storingen kunt u ons gewoon bellen. één van onze servicemonteurs is zeven dagen per week bereikbaar op nummer 06-20249648.

 

Webwinkel

De meest gangbare onderdelen van mestschuiven op dichte vloeren, roostervloer en semi-dichte vloeren hebben we voor u geselecteerd in onze webwinkel. Uiteraard zijn veel schuiven op maat gemaakt voor uw stal-omstandigheden. Voor het bestellen van maatwerk kunt u het beste even contact met ons opnemen op nummer 0347-352128, of een email sturen.

ESL-agri
Lange Meent 13
4121 KM Everdingen
The Netherlands +31 (0)347-352128