Dairy engineers tab
Dairy engineers

JOZ rondgaande ketting (RGK)

In vele grupstallen, maar ook in paarden-, varkens- en kippenstallen ligt een rondgaande ketting. Deze traditionele uitmester heeft in de loop der jaren zijn kwaliteit bewezen en wordt weer steeds vaker geplaatst als zij-afvoer voor de droge mest van emissiearme vloeren.


Onderhoud, het behoud van uw rondgaande ketting!

Voor een duurzaam gebruik van uw rondgaande ketting is onderhoud van levensbelang. Door uw rondgaande ketting door ESL-agri te laten onderhouden bespaart u tijd, onnodige slijtage en ergernis. Wij zorgen ervoor dat uw rondgaande ketting regelmatig wordt onderhouden. Informeer via het contactformulier naar de voorwaarden van een onderhoudsovereenkomst.


Service, voor als het toch even tegen zit.

Ook als u liever geen onderhoudsovereenkomst sluit, komen wij graag langs voor onderhoud aan uw rondgaande ketting, of om een storing te verhelpen.
Onze servicemonteur is voor storingen zeven dagen per week bereikbaar op nummer 06-20249648.

 

Webwinkel.

U kunt nu ook zelf onderdelen voor uw Rondgaande ketting bestellen in onze webwinkel!

De meest gangbare onderdelen staan hier voor u geselecteerd. Als u niet kunt vinden wat u zoekt, of u heeft onderdelen nodig die op maat gemaakt moeten worden, dan kunt u het beste even contact met ons opnemen op nummer 0347-352128.

 

ESL-agri
Lange Meent 13
4121 KM Everdingen
The Netherlands +31 (0)347-352128