Dairy engineers tab
Dairy engineers

JOZ-Tech Mestrobots

De nieuwe JOZ-Tech JT200 Evo is een diervriendelijke, geruisloze mestrobot en schuift met een gecontroleerde snelheid de mestgangen tot in de kleinste hoeken goed schoon. De robot maakt gebruik van transponders in de vloer. Hierdoor is de JOZ-Tech zelfs tussen de koeien en onder extreme omstandigheden zeer bedrijfszeker. Grote oppervlaktes vormen geen probleem. De JOZ-Tech is zeer wendbaar en kan om zijn eigen as draaien. Daardoor kan hij zelfs de meest smalle mestgangen en dwarspaden goed reinigen. Belangrijk voordeel van de JOZ-Tech is dat de vloer geheel vrij is van obstakels zoals 'geleide balken', mestschuiven, hoekkasten of ketting. Door het unieke besturingssysteem laat de JOZ-Tech geen mestresten aan het einde van de mestgang liggen.

 

Onderhoud, maximaal rendement uit uw JOZ-tech!

Sinds 2007 verzorgt ESL-agri onderhoud en service aan JOZ-tech mestrobots in midden en zuid Nederland. Met een uitgebreid assortiment aan onderdelen en zeer ervaren monteurs zorgen wij ervoor dat uw JOZ-tech optimaal functioneert. Door uw JOZ-tech door ESL-agri te laten onderhouden bespaart u tijd, onnodige slijtage en ergernis en uw JOZ-tech functioneert optimaal. 

Voor service is één van onze servicemonteurs is zeven dagen per week bereikbaar op nummer 06-20249648.

Bij de meeste JOZ-techs is het mogelijk om op afstand in te loggen, wellicht kunnen wij u telefonisch of via internet helpen.

 

Webwinkel.

In onze webwinkel hebben we de meest gangbare onderdelen van JOZ-tech mestrobots geselecteerd. U kunt zo op de onderhoudskosten besparen door zelf het onderhoud van uw machine te verzorgen met originele onderdelen.

 

ESL-agri
Lange Meent 13
4121 KM Everdingen
The Netherlands +31 (0)347-352128