Dairy engineers tab
Dairy engineers

Medewerkers vertellen.....Desie, 29 jaar, vertegenwoordiger mesttechniek, 2017 tot heden.

Ik woon samen met mijn vriend in het Brabantse Heeswijk-Dinther. In mijn vrije uurtjes drum ik erop los bij de muziekvereninging en de blaaskapel. Ook als vrijwilliger draag ik graag mijn steentje bij in het dorp.

Werken bij ESL-agri is de mooiste baan van Nederland. Mijn werkzaamheden als verkoopadviseur zijn heel divers, ik mag de hele dag werken in een hecht team en kom iedere week op veel verschillende melkveebedrijven.

 

Erik, 29 jaar, servicemonteur 2020 tot heden.

Ik woon in Grootebroek samen met mijn vriendin en ons zoontje. In mijn vrije tijd sport (voetbal en tennis) ik graag en onderneem ik verschillende activiteiten met familie en vrienden. 

Bij ESL werk je voornamelijk zelfstandig, wat een bepaalde verantwoordelijkheid met zich meebrengt, maar ook veel vrijheid oplevert. Het werken van klus tot klus is effectief waardoor ik hier veel voldoening uit haal. Zo kom ik altijd weer tevreden thuis.

 

Frank, 50 jaar, servicemonteur, 2006 tot heden.

Naast mijn eigen kleine boerderij met vleesvee en pensionpaarden werk ik bij ESL-agri. Werken bij ESL geeft mij een grote mate van verantwoordelijkheid, met steun en advies van collega's.....en andersom natuurlijk. Wat kan jij ons leren?

Ik geniet ervan om door klanten gastvrij ontvangen te worden en als er tijd voor is, onder het genot van een kop koffie (en "soms" gebak) de wereld problematiek te bespreken met daarin de nodige humor. Als je dan daarna ook nog een goed werkende machine achterlaat, kan de dag niet meer stuk.

Dat is waarom ik al 17 jaar bij ESL-agri werk. Word jij ook mijn toekomstige collega?

 

Juriaan, 45 jaar, oprichter, eigenaar en dagelijkse leiding, 2001 tot heden.

Samen met Susanne en onze drie kinderen wonen wij naast het magazijn en kantoor van ESL. ESL-agri is mijn dagelijks leven. Ik heb Eerste Steen voor een Luchtkasteel opgericht nadat mijn eerdere agrarische dromen in duigen waren gevallen. Met ESL probeer ik op een leuke manier en met een leuk team het luchtkasteel uit te bouwen tot een mooi bedrijf met tevreden klanten, medewerkers en leveranciers. De positieve feedback van de mensen die ik dagelijks spreek en het minimale verloop in personeel geven mij de energie iedere dag met goede zin te beginnen.

 

Nick, 33 jaar, service-coordinator, 2019 tot heden.

Ik woon in het schitterende Culemborg, ben getrouwd en vader van drie kinderen. In mijn vrije tijd ga ik graag hardlopen of toeren met de motor.

Bij ESL-agri krijg ik de ruimte om mezelf te ontwikkelen en heel veel vrijheid bij het uitvoeren van de werkzaamheden.

 

Richard, 53 jaar, servicemonteur, 2019 tot heden.

Ik ben Richard en woon samen mijn vrouw en kinderen in Houten. Ik ga graag vissen en op vakantie met onze camper.

Bij ESL werk je in een gezellig team en is het heel prettig dat je de werkzaamheden naar eigen inzicht kan indelen.

 

Rick, 22 jaar, servicemonteur, 2020 tot heden.

Ik ben Rick uit Everdingen. Ik heb samen met mijn vader een melkveehouderij. We melken thuis 130 koeien en hebben 45 fokschapen. Ik ben bijna gelijk na mijn opleiding begonnen bij ESL. Daar kreeg ik veel tijd om technische dingen te leren. Mijn werkbus staat meestal thuis maar omdat ik dicht bij de zaak woon ga ik daar graag aanvullen en koffie drinken. Het leukste van het werk vind ik het contact met de boeren door heel het land. Ik hoor veel verhalen onderweg en doe daar thuis me voordeel mee. 

 

Ron, 54 jaar, servicemonteur, 2018 tot 2022.

Ik ben Ron uit Culemborg, getrouwd en vader van twee kinderen die intussen op hun eigen wonen. Ik wandel graag met de hond en geniet van vakanties in Schotland. In 2018 ben ik begonnen als (leerling)monteur. Het werk is leuk en geen dag is hetzelfde, dus uitdaging genoeg.

Helaas ben ik door gezondheidsredenen genoodzaakt te stoppen als monteur bij ESL-agri. Ik voel me nog steeds betrokken bij het bedrijf en ga er nog regelmatig langs voor een praatje en een kop koffie, want die staat altijd klaar. ESL-agri is een mooi bedrijfje met een informele sfeer.

 

Teun, 50 jaar, vertegenwoordiger kalverhouderij, 2022 tot heden.

Ik woon in het prachtige Biezenmortel met een hond en vijf kippen. In het weekend houd ik mijn conditie op peil met mountainbiken.

Het directe contact met klanten en de korte lijntjes binnen team ESL werken erg prettig!

 

Wessel, 28 jaar, servicemonteur, 2016 tot heden.

In mijn vrije tijd ben ik druk bij de scouting en ik heb met een aantal vrienden een zeilbootje in de haven liggen. Verder vind ik het leuk om aan brommers en auto's te sleutelen, hoe ouder hoe beter. Het mooiste aan het werk bij ESL is de grote verantwoordelijkheid die je krijgt. Je werkt meestal alleen, maar de lijntjes met collega's, leveranciers en klanten zijn heel kort. Een bijdrage leveren aan bedrijven van gepassioneerde mensen is ook erg fijn!

 

ESL-agri
Lange Meent 13
4121 KM Everdingen
The Netherlands +31 (0)347-352128